INOUTIC Arcade Műanyag ablakprofil rendszerArcade ablakrendszerek / alacsony ár, de hatékony

Az ötkamrás Arcade ablakprofilok a legjobb választásnak számítanak az ár és teljesítmény szempontjábol minden olyan esetben ahol a költségvetés korlátozott, vagy az újjáépítés feltételei nem engedik a Prestige vagy Eforte profilok felhasználását és egyaránt magasak a feltételek az ablakok hőszigetelő értékére.

  • Beépítési mélység 71 mm
  • A hőáteresztés együtthatója Uf = 1,2 W/m2 K - nagyon jó hőszigetelő teljesítményt, amely megfelel az összes szabványos követelmények
  • Olcsó, de 100%-os Inoutic minőségi megoldás

Az öregebb házak felujítása esetén a hőszigetelt falakhoz viszonyítva tökéletesebb megoldás az Eforte vagy Prestige profilokkal szemben, egyszerűen alkalmasabb. Ugyanakkor a széleskörű rekonstrukciók esetén ahol a kiadások szigorúan korlátozottak, vagy az olyan esetekben ahol helyzet nem engedi a szélesebb ablakprofilok használatát, ott mindenütt kitűnik az évek során bevált klasszikus – az Arcade műanyag abak.

Tipp: vegye fel a kapcsolatot a helyi ablakgyártóval aki elkészíti az Ön által választott ablakot az Arcade ablakprofilból

Arcade – olcsó, de kiváló minőségű műanyag ablakok

Az Arcade ablakrendszer az összes Inoutic családba tartozó termék előnyét megtartotta, ahogy az egy vezető európai gyártmányra illik. Elsősorban a felület külalakjának széles választéka – szín és valós megjelnésű dekorok, amelyek az ablakok esztétikai értéket a drágább anyagokból készült ablakok,például fa vagy alumínium, szintjére emelik. Egyaránt az egyenes vagy előreültetett szárnyal rendelkező különleges profilváltozatok.

http://www.inoutic.hu/

Online árajánlatkérő rendszerünk átmenetileg nem üzemel.

Árajánlatot az alábbi elérhetőségeken kérhet:

06 20 405 9313 ; 06 20 342 4812

arajanlat@kelet-ablak.t-online.hu ; titkar@kelet-ablak.t-online.hu  

 

Ajánlatkérés
Vissza az előző oldalra!

Kelet Ablak Kft. - Magyar