Aktuális

Szombathelyen a Kelet-Ablak Kft. előkészítő -és tisztító műhely építését valósította meg.

2015. Január 07., 10:48
Sajtóközlemény

Helyi hő és hűtés igény kielégítése megújuló energiaforrásokkal

2015. Január 07., 10:48
Hőszivattyús rendszer és napkollektor...

A projekt az európai Unió támogatásával, az európai Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

2015. Január 07., 10:48
Automata hegesztő-tisztító géppel bőv...

Kelet-Ablak Kft. új ablakgyártó üzemének kapacitás bővítése.

2015. Január 07., 10:48
Telephelyfejlesztés

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

2015. Január 07., 10:48
Profi fóliázó géppel bővült cégünk

Sajtóközlemény

2015. Január 07., 10:48

Szombathelyen a Kelet-Ablak Kft. előkészítő -és tisztító műhely építését valósította meg.

A szombathelyi Kelet-Ablak Kft. az Új Széchenyi Terv Nyugat-Dunántúli Operatív Program keretében az NYDOP-1.3.1/D-11 számú, „Telephelyfejlesztés„ tárgyú felhívásra pályázatot nyújtott be és 46.652.200 Ft támogatást nyert. A 99.997.200 Ft összköltségű projekt keretében egy új épület került létrehozásra az ablakgyártó üzem számára.

 
A Kelet Ablak Kft-t 2003-ban alapult és ekkortól gyárt műanyag nyílászárókat. A cég 100%-ban magyar tulajdonú. A jelenlegi tulajdonosai 2006-ban vásárolták meg a Kft.-t. Ekkor költöztették az üzemet Nyíregyházáról, Szombathelyre.
A Kelet-Ablak Kft Szombathely, Tátika u.3 szám alatt található telephelyén lévő műanyag ablakgyártó csarnokában a gépek zsúfoltsága miatt úgy gondolta, hogy a gyártási folyamat előkészítő részét egy másik épületbe telepítené át. Mivel ezen a telephelyen az építési előírások miatt nem volt lehetőség jelentős épületbővítésre, így a cég új telket vásárolt szintén Szombathelyen, a Henger utcában és itt építette meg az új gyártócsarnokot.
Ezen a telephelyen megvalósulhat a műanyag nyílászárók gyártása során előkészítő munkafolyamatként a profil darabolása, merevítő acéllal való ellátása és kódolása. A kóddal ellátott, méretre vágott elemek visszakerülnek a már meglévő gyártó üzemünkbe, ahol a műanyag nyílászárók készre szerelése történik. A redőnyök szerelése és a párkányok előkészítése is az új csarnokba kerül át.
 
Ez a beruházás a Kelet-Ablak Kft gyártói kapacitásának növekedését eredményezi, mivel komplexebb szolgáltatást tud nyújtani a vásárlók felé. Ez hozzájárul, hogy a pályázatban vállalt létszámnövekedés is megvalósulhat.
A Kelet-Ablak Kft. jövőbeni tervei között szerepel, hogy ezt a telephelyet szeretné.
Vissza az előző oldalra!
Kelet Ablak Kft. - Magyar