Elérhetőségek

Kelet Ablak Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Henger utca 3.
Telefon:
+3694/511-642
Mobil:
+3620/405-9313
E-mail:
titkar@kelet-ablak.t-online.hu
Nyitva tartás

Nyitva tartás

Iroda

H - P: 8:00 - 16:00

Szo - V: Zárva

Ebédidő: 11:30 - 12:00

Üzem

H - P: 6:30 - 15:00

Szo - V: Zárva

Ebédidő: 11:30 - 12:00Bemutatkozás


 

Tisztelt Hölgyem, Uram!

ELKÖLTÖZTÜNK!!!

Új címünk: 9700 Szombathely, Henger u. 3.

Vállalkozásunk, a Kelet Ablak Kft,  2003-ban alakult és ekkortól gyárt műanyag nyílászárókat. A cég 100%-ban magyar tulajdonú. A vállalkozás jelenlegi tulajdonosai 2006-ban vásárolták meg a Kelet Ablak Kft. 100%-os tulajdonrészét, és költöztették az üzemet Nyíregyházáról, Szombathelyre. 2008-ban alumínium nyílászárók gyártását is vállaljuk. Előző cégünk működtetése során a nyílászáró piacon rengeteg tapasztalatot szereztünk, ennek köszönhetően fejlesztettük gépparkunkat, hogy belevághassunk az egyéni konfekcionálásba. Talán ennek is köszönhető, hogy a Kelet Ablak KFT piaci pozíciója egyre erősödik. Megrendeléseink számának folyamatos növekedése egyértelmű bizonyítéka annak, hogy megbízóink elégedettek az általunk nyújtott szolgáltatásokkal, és azok minőségével, ahogyan termékeinkkel is.

Piaci filozófiánk, hogy komplex megoldást szolgáltassunk az általunk gyártott nyílászárókkal kapcsolatban.

 

Éppen ezért teljes körű kivitelezést vállalunk:

  • ki-, és beszerelés,
  • párkányozás,
  • redőnyözés,
  • takarólécezés,
  • és függönyfalak szerelését is.

 

Munkatársaink szakmai képzettsége és tapasztalata, valamint magas műszaki színvonalú gépparkunk biztosítja az üzemből kikerülő nyílászárók kiváló minőségét. Kétféle  műanyag profilból készítjük termékeinket. Az INOUTIC 5 légkamrás "Arcade" rendszer 71 mm, és az INOUTIC  6 légkamrás "Prestige" 78 mm beépítési mélységű profilokból. A profilok színe alapesetben RAL: 9016, de van lehetőség faerezett fóliázásra, és RAL színskála szerinti színre festésre is. Nyílászáróinkat igény szerint hőszigetelt üveggel , ROTO NT vasalattal, és hibásműködtetés-gátlóval szállítjuk. Természetesen mind a felhasználásra kerülő műanyag profilok, mind pedig az elkészített áruk rendelkeznek a Magyarországon és Európában egyaránt elfogadott építőipari minősítésekkel (ÉME, CE)! Több kiállításon is bemutattuk már termékeinket, aminek következtében számos megbízást kaptunk, s ezeket sikerrel teljesítettük. Construma kiállításon már 7. éve jelen vagyunk.

Áraink több más, szintén remek termékkel összehasonlítva, még a magyar piacon is igen kedvezőnek mondhatóak. Cégünk komoly referenciákkal rendelkezik egész Magyarország területén. Az elmúlt négy évben részt vettünk a Panel programban is, az ország több városában. Kérem, győződjön meg róla Ön is, kérje árajánlatunkat, amit térítésmentesen elkészítünk. Az általunk gyártott ajtókra és ablakokra 5 év garanciát vállalunk.

Üdvözlettel:

Kalocsainé Korom Zsuzsanna
ügyvezető
Vissza az előző oldalra!
Kelet Ablak Kft. - Magyar